lördag 18 augusti 2018

Institutionernas experimenterande fortsätter

I SD:s politiska dokumentär Ett folk, ett parti får vi lära oss om sossarnas nazi-anknytningar. Men vi får också en revy av de osmakliga och storskaliga experiement som pågick på folket under i stort sett hela 1900-talet. Dessa experiement - som antagligen inte var specifikt knutna till sossarna utan till tidsandan, etablissemanget och institutionerna - fortgår än idag.

Då var det rashygien, rasförädling, befolkningsbegränsning, karies och folkhemsbyggande. Samma strata av samhället experimenterar idag på liknande sätt.

Omvänd rashygien - idag har man på samma maniska marionetteaterlika vis och på mycket kort tid forcerat över två miljoner människor från tredje världen att beblanda sig med övriga svenskar.

Centralbankshegemoni - Centralbankerna har på mindre än några decennier kuppat sig till totalt världsherravälde genom att vrida fullständigt ut och in på våra valutor. Genom en serie kriser har de kunnat utöka penningmängden tusenfalt på mycket kort tid, och därmed blivit ägare av reala tillgångar och företag runt om i världen. I Japan är centralbanken börsens största ägare. Centralbankerna har lånat ut låtsaspengar till världens samtliga regeringar och många privatpersoner och likt lånehajar har de nu full kontroll. Banker är idag helt oantastbara, "too big to fail". Långivaren är de framtida spararna, dvs våra barn.

Det är samma storskaliga experiement som tidigare, den här gången är det våra löner, besparingar och tillgångar som är utsatta, liksom framtida generationers möjlighet till välstånd.


https://www.peakprosperity.com/blog/114291/we-all-lab-rats-largest-ever-monetary-experiment-human-history

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar