söndag 23 juni 2019

Moscovium, Area 51 och Bob LazarFlera ariklar om Oidentifierade Flygande Object, UFOs, de senaste åren har fångat mitt intresse speciellt. Jag har alltid funnit dessa historier fascinerande. Det som skiljer dessa från många andra amatörmässiga bilder, filmer, beskrivningar är att de är dokumenterade av militära eller semi-militära enheter.

Det som ses på bilderna är runda, ovala, roterande diskar som rör sig med antigen hög eller låg hastighet, kan vända på en fem-öring och vara osynliga i det synliga spektrat med synliga i IR spektrat.

Som tex här och här (Aguadilla incident) och här (en summering av otroliga eller troliga UFO's).

Joe Rogan  intervjuar här Bob Lazar i sin show.

Det Bob Lazar beskriver är hur han på 80-talet fick arbeta med en utomjordisk reaktor. Uppdraget gick ut på att ta reda på hur reaktorn, som kan generera gravitation. Under den tiden han var på den hemliga basen kom de inte närmare att lösa problemet, kanske gjordes det senare, så att USA militär kunde bygga egna "Flygande Tefat". Eller är observationerna gjorda på riktiga utomjordiska farkoster?

Bränslet som drev reaktorn var Moscovium.

1 kommentar:

 1. VI HAR ETT LÅN TILL DIG ANSÖK OM ETT IDAG OCH VAR GLADA VI ÄR HELA FÖR DIG FR ALLA LÅNTYPER kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
  Hej Behöver du ett snabbt lång- eller korttidslån med en relativt låg ränta så låg som 2%? Vi erbjuder företagslån, personliga lån, bostadslån, autolån, studielån, skuldkonsolideringslån etc. oavsett din kreditvärdighet.
  Personliga lån (säkra och osäkra)
  Företagslån (säkra och osäkra)
  Konsolideringslån och många fler.
  Kontakta oss för mer information om låneerbjudande så löser vi ditt ekonomiska problem du har ditt lån inom 6 -12 timmar. kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com
  Vi har ett lån till dig ,

  SvaraRadera