söndag 19 april 2020

Testar man verkligen för ett virus?

Det tycks som var man än testar så dyker det sk coronaviruset upp. Världskartan är full av röda cirklar med upptäckta smittade. Smittan finns på kryssningsfartyg och hangarfartyg, på öar, på slutna äldrevårdshem och på dagis, i det hermetiskt tillslutna Ryssland. De allra flesta, en överväldigande majoritet, är "asymtomatiska", vilket man måste beteckna det som, eftersom man är övertygad att man testar för ett verkligt virus.

Samtidigt kan det inte ens sprida sig de ynka 10 milen från "utbrottet" i Stockholm till Västerås som är helt utan

Nyligen testade man ett helt center för hemlösa i Boston. Flera hundra hade smittan, men ingen - inte en enda - hade några symtom.

Nu och då över hela världen dyker det upp fall där människor blivit "återinfekterade". Dvs de testade positivt för "viruset", blev sjuka med någon av myriaden av symtom som torgförs, frisknade till, och testar senare positivt igen. Antikroppar hävdas ibland, och ibland läser man att inga antikroppar tycks bildas i kroppen.

I Appendix B av detta dokument länkas tiotals dokumenterade fall över hela världen där smittan inte kunnat spåras, inklusive drygt 400 fall på Island.

De som blir sjuka får hosta, eller snuva, och feber, och tappar ibland luktsinnet, och kan ibland inte andas utan ventilator, men ventilatorn är ibland problemet så att de måste få syretillförsel istället, och hos vissa översvämmas lungsäckarna, medans andra får bestående hjärnskador, och hos några sätter det sig i testiklarna.

Något test för antikroppar finns inte idag, men det är bara "a matter of time", som Giesecke säger. Men flockimmunitet kan man tydligen uppnå ändå enligt densamme, så sker bestämt just nu i Sverige.

I vanliga influsensan dör människor ur alla åldersgrupper. I corona dör de äldre och de multisjuka, de som kanske ändå skulle ha dött vilken dag som helst. Dvs "viruset" hade kanske inget med deras död att göra.

Kan det vara så att det man testar för är något av de [sätt in valfri stor siffra]-tals partiklar som redan finns eller produceras i kroppen av de flesta av ett eller annat skäl? Den kakafoni av motsägelsefulla omständigheter som omgärdar test av coronaviruset tyder onekligen på det.

2 kommentarer:

 1. Nu smittar det tydligen inte via ytor...

  CDC: Virus 'does not spread easily' on contaminated surfaces
  https://www.aol.com/article/news/2020/05/19/cdc-virus-does-not-spread-easily-on-contaminated-surfaces/24356961/

  SvaraRadera
 2. Fler och fler som upptäcker att det aldrig bevisats att SARS-COV2 är smittsamt eller orsakar sjukdom.

  Scientists Have Utterly Failed to Prove that the Coronavirus Fulfills Koch’s Postulates
  https://off-guardian.org/2020/06/09/scientists-have-utterly-failed-to-prove-that-the-coronavirus-fulfills-kochs-postulates/

  SvaraRadera