fredag 12 juni 2020

Fyra nyanser av Bill

Nyligen fick Bill Gates och hans fru flera minuters tillgång till svenska vardagsrum i en sorts virtuell gala för alla inspärrade (dina skattepengar i aktion). Anledningen till att friska människor sitter inspärrade jorden runt är förstås Bill själv och den organisation han kontrollerar och är den största finansiären av, WHO (ja, större än någon stat). De använde sina minuter i teverutan till att berätta att allt kan bli som vanligt igen så snart alla tagit vaccinet, som de själva såklart redan börjat jobba på.

Eftersom Bill Gates nu kontrollerar världen är det på sin plats att lära känna honom närmare. James Corbett målar hans porträtt i fyra delar.

Del 1: How Bill Gates Monopolized Global Health
Vi får följa hur Gates går i monopolisten John D. Rockefellers fotspår och förvandlar sin välförjänta image av taktlöst, outhärdligt underbarn till hyllad filantrop. Senatutskottsutfrågningen är fascinerande och etsar sig fast.

Del 2: Bill Gates' Plan to Vaccinate the World
Gates är nu äldre och fullt engagerad i vaccinparadigmet. På World Econimic Forum deklarerar han en donation på 10 miljarder dollar för att skapa ett "årtionde av vaccin". (Lustigt, mot slutet av dessa tio år fick vi alltså en rejäl p(l)andemi.)
En intressant passage är en genomgång av det tiotal stora vaccineringsprogram som Gates drivit under sitt årtionde. Till sist skrapar Corbett på ytan av vad som fläktar den filantropiska glöden.

Del 3: Bill Gates And The Population Control Grid
En okänd nyans avtäcks. Vaccin är bara ett verktyg bland flera för global kontroll på individnivå. Bill är lika central och vokal här som med vaccinen.
Dörren mot befolkningbegränsning öppnas på glänt. Rockefeller är pionärerna, med WHO som följeslagare, och vaccin var verktyget redan på 70-talet när det begav sig. Men Corbett släpper detta, och vi hålls på halster hur det hänger ihop med övriga delar av avsnittet.

Del 4: Meet Bill Gates 
Är det här det sårade barnet som tar sin hämnd på världen. Större än så, menar Corbett, det handlar kanske om en rashyigenisk kult med rötter tillbaka till Darwins tidsepok, som Gates, hans vänner (Epstein, exempelvis) och hans familj deltagit i under mer än ett sekel. Mänskligheten erbjuds nu ett komplett paket med vaccin, biometriskt ID och total integration av alla aspekter av våra liv i den centrala databasen. Kommande år kommer att utvisa segraren i Bill Gates mot Världen. Rond 1 gick till Bill och hans Windows.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar