onsdag 19 augusti 2020

Förra gången Johnson blev sjuk

Premiärministern i UK Boris Johnson fick som bekant flunsan i mars och världen fick veta att han hade testat positivt, det var minsann av ädlaste sort - covid. En blek och febrig Johnson sågs leda sin regering via online-möten. Ytterligare en bekräftelse - mitt i växande panik - på att fladdermusviruset kunde angripa vem som helst. Bara några veckor tidigare hade självaste Tom Hanks och hans fru testat positiva, och satt i karantän. (Hanks skriver då på sin Instagram att de spelar vist, och att hans fru leder med [Event] 201 poäng [blink, blink].)

Det kan vara ett sammanträffande, men under öppningsceremonin för OS i London 2012 flyger en jättelik docka runt i en sjukhussäng i Olympic Stadium och ser förkyld ut, misstänkt lik Johnson, då borgmästare av London. (Link till hela ceremonin och tidsmarkörer nedan.)

En rad andra märkliga sammanträffanden förekommer i ceremonin. Hela stadion har fyllts av sjukhusbäddar, i likhet med hur Nightingale-sjukhusen fylldes med matriser av sängar i våras. Sköterskor dansar unisont, liksom i de många Tik-Tok-filmerna som sågs under samma tid från tomma sjukhus i UK och runt om i världen (47:00). Olympic Stadium lyser upp i formen av ett "coronavirus" och små svarta onda varelser tar sig in bland sängarna i en strid ström. Här reser sig en snuvig Johnson-liknande docka ur sin säng (49:50).

Onda varelser inklusive de små svarta "virusen" terroriserar barnen i sina sängar. Sköterskorna dansar inte längre, utan kämpar stumt.

Plötsligt kommer Mary Poppins-figurer till undsättning och motar bort "virusen" (52:00). Mary Poppins i böckerna administrerar söt medicin som barnen älskar, och den populära sången "A Spoonful of Sugar" från Disneys Mary Poppins sägs ha inspirerats av de orala sötade poliovaccin som fanns vid den tiden.

Kanten av stadion är prydd av likformigt utplacerade spetsiga trianglar, som en kungakrona, "corona" på spanska.

I samma veva - 2010 - kommer Rockefeller Foundation ut med sin steg-för-steg instruktion för hur världen kan underkastas med hjälp av en pandemi. (Sökord: rockefeller foundation lockstep)

Barn har ännu inte affekteras av corona-eventet. Däremot sägs att en "andra våg" ska komma till hösten. Nu propagerar myndighetspersoner i både UK och de mest nedstängda områdena i USA såsom Kalifornien och New York för att skolorna ska öppna till hösten. Förhoppningsvis kommer sköterskorna att förbli lika sysslolösa och uppsluppna som i våras.

6 kommentarer:

 1. Apropå polio... FN: Poliovaccin paralyserar barn på Afrikas horn.

  Circulating vaccine-derived poliovirus type 2 – Sudan
  https://www.who.int/csr/don/01-september-2020-polio-sudan/en/

  SvaraRadera
 2. Dra på trissor, här är en som gjort en 10x djupare analys än jag. Antikrist, förpandemi och efterpandemi tolkas in.

  OLYDNADENS BARN DEL 1
  https://www.bitchute.com/video/CMmYwGgGOiP8/

  SvaraRadera
 3. TV-serieavsnitt från 2003 har all terminologi: lockdown, coronavirus, klorokinin, China, CDC, ursprung från djur (en skunk!), masker, karantän

  Avsnittet:
  https://lbry.tv/@BannedVideos:8/Dead-Zone--Plague:1

  Källa:
  https://www.geo.tv/latest/287270-a-2003-episode-of-dead-zone-predicted-the-exact-chain-of-events-leading-to-coronavirus

  SvaraRadera
 4. En tysk film från 1979 liknar till punkt och pricka vad som sker idag. Pandemi, masker, mass- och tvångsvaccinering, asymptomatiskt sjuka, en plandemiplanerande elit, epidemiologstyre, nya virus upptäcks, etc.

  https://lbry.tv/@ComputingForever:9/hamburg-syndrome-HD-720p:c

  SvaraRadera
 5. Även Sverige har sina dansande sköterskor.

  "Här kommer vårt bidrag från Akuten Karlstad. Dela gärna ❤️🏥"
  https://www.facebook.com/cassandra.carlsson.3/videos/10224749034942344/

  SvaraRadera
 6. Contagion (2011) är en blåkopia för koronabluffen. Virus från djurmarknad i Kina, rykten om biovapen, hålla avståndet, stänger skolor, osv+

  https://lbry.tv/@Johnny_Cirucci:4/Contagion-Covid-Comparison-1:c

  SvaraRadera