fredag 11 maj 2018

9/11: Elefanten i rummet

Dag till dag är det lätt att glömma bort att 9/11-kapitlet aldrig fick ett tillfredställande avslut. Denna attack formade våra liv under 00-talet och gör det i lika hög utsträckning än idag, med kriget mot terrorn som en grundton i vår vardag. Tusentals miljarder dollar har spenderats med 9/11 som grundplåt.

Det finns - som tidigare noterat - ingen rättegång kring 9/11. Det finns däremot många som ifrågasätter det officiella narrativet. Tänk om det är sant att någon annan än Usama bin Laden från en grotta i Afghanistan utförde detta komplexa anfall? Här är en intervju med en av dem som tror så - Christopher Bollyn - som skrivit flera böcker om 9/11.

Bollyn menar att 9/11 är en militär operation planerad sedan decennier, med Israel, Mossad och Netanyahu i centrum. Han tar upp de osannolika finansiella rörelserna före och efter 9/11, vittnesmål från de första dagarna och ägar-, försäkrings- och hyresgästaspekter på de byggnader som föll.

https://www.bitchute.com/video/k5-LG4nakEw/

3 kommentarer:

 1. James Corbett har också gjort en Follow-The-Money på 9/11, ska bli intressant att jämföra de två.
  https://www.corbettreport.com/episode-308-911-trillions-follow-the-money/

  SvaraRadera
 2. Corbetts redogörelser om 9/11 är i en klass för sig.

  I kategorin 9/11-sagor är denna min favorit. Spännade som en Tom Clancy, sann eller inte:
  https://www.bitchute.com/video/OB2gpdYNfsw/

  SvaraRadera
 3. Videon länkad i denna post fanns även på YouTube, där den först åldersbegränsades av YouTube, och sedan togs bort helt.

  SToryn här
  https://www.bitchute.com/video/3PzKQ_2wSAA/

  SvaraRadera