torsdag 27 september 2018

Lööf bekräftad ärkeglobalist

Annie Lööf, som var medbjuden av Wallenberg till Bilderberg-mötet förra året, är nu avslöjad som medlem i Trilateral Commission.

Trilateral Commission (TC) grundades av David Rockefeller i samma veva som han kultiverade Bilderberg-gruppen, var ordförande för Council on Foreign Relations, donerade mark till FN-skrapan och gjorde affärer världen över med sin Chase Manhattan bank. TC är kortfattat ytterligare en intressegrupp för västvärldens politiska och ekonomiska elit.

Medgrundare är George Bush d. ä., som även har varit direktör för CIA och är ansvarig för Gulf-kriget och den misslyckade interventionen i Somalia på 90-talet, med mera.

En annan medgrundare är Zbigniew Brzezinski, maktspelare av rang på världens schackbräde, nationell säkerhetsansvarig under Carter-administrationen. Målet med TC var att skapa en "new international economic order", dvs en världsregering till förmån för transnationella företag och banker. Brzezinskis syn på saken:

“[The] nation state as a fundamental unit of man’s organized life has ceased to be the principal creative force. International banks and multinational corporations are acting and planning in terms that are far in advance of the political concepts of the nation state.”

Lööf går i Bildts fotspår, som talade om en "new world order" redan 1992.

ESTI har tidigare skrivit om TC här och här.

Mer om TC här:
https://www.technocracy.news/trilateral-commission-the-secret-circle-that-controls-governments/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar