fredag 28 december 2018

Gott nytt År!


Nu går 2018 mot sitt slut och det är dags för bokslut. Först ett stort tack till M som sporrat mig i detta projekt, dina inlägg är grymma.

Vi har inte varit så aktiva under hösten som man kanske skulle önska, men det tar på energin att tänka och skriva klart i den här miljön. Det går alltid att länka till den ena och den andra men syftet är framför allt att få fram våra egna åsikter. Man kan också lägga mer tid på att sprida bloggen till andra forum. Bättre tag nästa år.


Så här kan tydligen 2018 summeras:

  • 157 inlägg
  • 5 411 sidvisningar, vad det nu betyder
  • 129 kommentarer (från oss själva, men ändå)
Ni som läser dessa inlägg, dela gärna!
Vad blir det för nyårslöfte då? "Vi får väl se, sa den blinda till den döva"

Skämt åsido, det gäller nu att hålla koll på ekonomin. Vad händer när den skuldbaserade marknaden faller ihop av sin egen tyngd? Hur kommer kryptovalutorna att utveckla sig? Guld/silver? Går det att stoppa migrationen? Eller status quo? Flera kända profiler går ut och hävdar att diktatur är att föredra. Mer censur (ajabaja inte visa effekterna av islamisering).


Den här bilden har ni sett förutMen kanske inte den här. De sista skälvande dagarna av 2018 så ökar ECB sin balansräkning, bara för att den kan. 2019 ska det tydligen vara slut på det, vi får väl se.


@Schuldensuehner balance sheet just hit fresh high before the end of the QE program. Total assets rose by another €6.8bn to €4,674.9bn, equals to 42% of GDP

En stor eloge att Trump gick ut med att dra tillbaka soldaterna från Syrien. Det har man hört förut men det är ett steg i rätt riktning. Se upp för False Flag händelser bara. Deep State kommer att göra allt för att förhindra ett amerikanskt uttåg ur mellanöstern.

Vill också promota Corbetts dokumenär om första världskriget, nyttig upplevelse om man vill förstå världen idag. Den hittar ni här.


Trots en svensk räntehöjning och en förstärkning av kronan nu i december så stiger guldpriset.

Och så en hälsning från Obama och Chuck Schumer:


Gott Nytt År!

1 kommentar:

  1. Gott Nytt År! Ser fram emot dina artiklar under 2019.
    I dagens ZH är det flera - inklusive Brandon Smith, som jag har respekt för - som förutser SDR som världsvaluta och IMF+BIS vid rodret.
    Många ser (som vanligt;)) 2019 som ädelmetallernas år. Lite färre tror att krypto kommer att ta fart, det kanske behövs ett år till innan ett rally. Men var tar värdepapper och fastigheter vägen under 2019, platå eller peak för tillfället?

    SvaraRadera