onsdag 29 april 2020

Coronavirustesterna

Såhär ligger det tydligen till.

Sent 2019 började folk dö som flugor i Wuhan i en lungrelaterad åkomma. Utan en tanke på att Wuhan är en av världens mest industraliserade platser med ständigt nya fabriker, tekniker, bränslen, etc; att världens första storskaliga 5G-utrullning pågått i mindre än några månader med tusentals nya master runt om i staden, att vaccin är gratis i Kina och att dubbelt så många vaccinerats som året innan (ja, vaccin kan som bekant gå riktigt snett ibland), att Wuhan huserar landets största stålverk, att staden är känd som "Motor City" och producerar miljontals bilar varje år, och att kineser ovanpå det röker som borstbindare, så kom man snabbt till slutsatsen någon ätit fladdermussoppa och fått ett "virus".

Man krafsade material ur lungor på några av de avlidna med liknande symtom (hosta, feber och lunginflammation!), blandade med kemikalier, enzymer och antibiotika, och lade blandningen under mikroskåp. Då såg man bland annat små prickar och utropade Ha, där är det, viruset!

Men istället för att testa om dessa prickar verkligen orsakar sjukdom genom att exempelvis försöka smitta ett djur genom exponering eller injektion (vilket ännu ingen gjort), så isolerade man dessa prickars genom och skrev ett antal "vetenskapliga" rapporter att man hittat ett dödligt virus och framgångsrikt kartlagt dess RNA. Så gör man tydligen i branschen, det var samma för SARS, MERS, svininfluensan, etc.

Denna genväg (att deklarera prickarna ett dödligt och hypersmittsamt virus utan minsta test att det faktiskt infekterar, dödar eller smittar) gjorde att man nu kunde börja "göra något" enligt tidigare väletablerade processer. Enter RT-PCR-testet.

Tankvurpan är alltså att om RNA från dessa prickar kan identifieras i en människas blod, saliv eller snor, så har den personen Covid-19. Fantasin hos virologer är det inget fel på. Särskilt med tanke på hur testet fungerar. Häng med!

De små prickarnas genom är inte mindre än  30 000 gener långt, och givetvis ett helvete att försöka matcha ur en snorblobba. Här kommer RT-PCR till undsättning. Istället för att leta efter hela klabbet, så laddar man sin RT-PCR-maskin med en unik del av detta, runt 100-200 gener lång. Får man en match på denna lilla del så räknas det som att man hittat hela genomet, dvs Covid-19. Lite som att leta djur efter halsar, en lång måste vara en giraff.

Tiotals tillverkare erbjuder test-kit för Covid-19, var och en med sin egna variant av den unika sekvensen (giraffens fläckiga hud, de bisarra hornen, etc).

Men en enstaka liten bit RNA går inte att isolera och hantera och jämföra med. RT-PCR är i sin huvudsak en RNA-tillverkare. Den tar det RNA som finns i snorblobban och fördubblar det. Och dubblar igen. Och igen, Och igen, 30-40 gånger tills 2^40 gånger den ursprungliga mängden RNA finns tillgänglig. Om det producerade RNA:et stämmer överens med den unika delen så skapas flourecerande partiklar. Om det vid fördubbling nummer 30 eller 40 eller vad man nu bestämt för cut-off lyser tillräckligt starkt så har man en träff!

Man har då kommit fram till att man antagligen har att göra med en giraff, för halsen man har identifierat har passande längd. Man har som sagt redan tidigare fantiserat ihop att giraffen är både dödlig och smittsam.

Om man bara dubblar 10-20 gånger så är det risk att det inte lyser tillräckligt även om man skulle ha en träff, och man har då en falsk negativ. Problemet är dock att alla RT-PCR-test lyser vid cirka 60 dubblingar, oavsett vad snorblobban egentligen innehöll, en falsk positiv. Varje tillverkare har sin egen cut-off, någonstans mellan 30 och 40.

Om cut-off ligger vid 35, men det börjar inte lysa förrän vid 36, har personen då inte Covid-19? Det finns många rapporter om patienter som testar positivt ena dagen, negativt den andra, osv.

Falska negativ vore givietvis ett problem och det fanns en bekräftad och bevisad sjukdom associerad med testet, men problemet i det här fallet är snarare falska positiva. Rapporter från Kina om de tidiga testerna rapporterar 40-80% falska positiva. Även vid bara några procent falska positiva kan man alltså skapa en hel epidemi utan att någon enda egentligen har "viruset". Ju mer man testar, desta större växer den sig. 

Uppfinnaren av RT-PCR-testet, nobelpristagaren Kary Mullins, var noga med att påpeka att testet inte kan användas i diagnosticerande syften.

28 kommentarer:

 1. Samma sak om PCR-testerna upprepas här:
  https://lfb.org/should-you-get-tested-for-covid-19/
  Vad de inte tar upp är vad en true-positive egentligen innebär, eftersom ingen har bevisat att det som kallas SARS-COV-2 faktiskt orsakar det som kallas COVID-19, dvs att man blir sjuk om man kommer i kontakt med "SARS-COV-2".

  SvaraRadera
 2. Vad testerna är till för, ett positivt test kan få konsekvenser, en soc-tant kommer till dig och ställer till besvär.

  The Inside Scoop From a Contact Tracer Mole
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=221&v=nafP5Hpyh48&feature=emb_logo

  SvaraRadera
 3. Självaste CDC: Testerna betyder i praktiken ingenting

  INTERPRETING COVID-19 TEST RESULTS
  https://www.whitehouse.gov/wp-content/uploads/2020/05/Testing-Guidance.pdf

  SvaraRadera
 4. Den här ramar vi in. Papaya, motorolja och get testar positiva för covid. Från självaste Reuters.

  Goat and pawpaw 'test positive' for COVID-19 in Tanzania
  https://uk.reuters.com/video/watch/goat-and-pawpaw-test-positive-for-covid-idOVCCIUZCJ?chan=92jv7sln

  SvaraRadera
 5. Fler som insett faktum.

  COVID19 PCR Tests are Scientifically Meaningless
  https://off-guardian.org/2020/06/27/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

  SvaraRadera
 6. Räkor testar positivt för covid-19

  https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-07-10/china-points-to-shrimp-as-covid-19-carrier-after-salmon-debacle?sref=2WWyrgO6

  SvaraRadera
 7. Australiska hälsomyndigheten:
  "it should be noted that PCR tests cannot distinguish between “live” virus and noninfective RNA"

  https://www.health.gov.au/sites/default/files/documents/2020/03/coronavirus-covid-19-information-for-clinicians.pdf

  SvaraRadera
 8. Bulgarian Pathology Association chippar in och riktar in sig på avsaknaden av en guldstandard för att kalibrera testresultatet.

  COVID19 PCR Tests are Scientifically Meaningless
  https://bpa-pathology.com/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

  SvaraRadera
 9. Först positivt sen negativt resultat dagen efter...

  Ohio Gov. Tests Positive and Then Negative For Coronavirus Ahead of Trump Visit
  https://time.com/5876909/mike-dewine-ohio-governor-coronavirus/

  SvaraRadera
 10. Suck...

  Bill Gates on Covid: Most US Tests Are ‘Completely Garbage’
  https://www.wired.com/story/bill-gates-on-covid-most-us-tests-are-completely-garbage/

  SvaraRadera
 11. Självaste New York Times erkänner tillslut och upprepar vad som sagts ovan hela tiden, PCR-tester funkar inte för att diagnosticera sjukdom.

  Your Coronavirus Test Is Positive. Maybe It Shouldn’t Be.
  https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

  SvaraRadera
 12. Ä men va f-n, nu pissar till och med BBC på testerna.

  Coronavirus: Tests 'could be picking up dead virus'
  https://www.bbc.com/news/health-54000629

  SvaraRadera
 13. 8% chans att du verkligen är smittad om du testar positivt. ("Smittad", eftersom det aldrig har bevisats existera, smitta eller orsaka sjukdom. En sann positiv visar bara att du har en viss kort RNA-sträng i blodet, en av flera testerna letar efter ur en databas.)

  David Icke talks to Dr Andrew Kaufman about the UK government's colossal testing scam
  https://lbry.tv/@David_Icke_LBRY:8/David-Icke-talks-to-Dr-Andrew-Kaufman-about-the-UK-government's-colossal-testing-scam:f

  SvaraRadera
 14. En grupp tyska advokater trasar sönder PCR-testet. Mycket bra sammanfattning av hela förloppet och händelsekedjan som startade PCR-testhysterin.

  Crimes against Humanity
  https://www.youtube.com/watch?v=kr04gHbP5MQ&feature=emb_logo

  SvaraRadera
 15. Yes! Fler som skriver liknande inlägg, på svenska.

  KAN VI LITA PÅ PCR-TESTET FÖR COVID-19?
  https://www.minds.com/newsfeed/1174983766062100480

  Blogg:
  https://jmm.nu/pcr-test_covid_19_corona_prov/

  SvaraRadera
 16. Någon har gått igenom alla RNA-fragment som föreskrivs av WHO, mfl för att identifiera SARS-COV2 i PCR-testet. Visar sig att samtliga redan finns i det mänskliga genomet eller redan kända mikrober. Deras slutsats:

  The consequence of all that we have just explained is clear and immediate: THERE IS NO VALID TEST TO DETECT SARS-COV-2, neither antibody or antigen tests nor RT-PCR. And we included those based on the supposed gene that codes for the S1 or spike protein. And that means that ALL THE NUMBERS OF "CASES", "INFECTED", “SICK", "Asymptomatic" OR "DEAD DUE TO COVID-19" LACK A SCIENTIFIC BASE AND ALL “POSITIVES” ARE FALSE POSITIVES, something that should be communicated immediately to those affected and those responsible should be held accountable.

  Översättning från spanska här:
  http://philosophers-stone.info/wp-content/uploads/2020/11/The-scam-has-been-confirmed-Dsalud-November-2020.pdf

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra tolkning av rapporten här:

   COVID 19 – Evidence Of Global Fraud
   https://www.minds.com/InThisTogether/blog/covid19-evidence-of-global-fraud-1175773659124011008

   Radera
  2. Samma artikel på Off-Guardian

   https://off-guardian.org/2020/11/17/covid19-evidence-of-global-fraud/

   Radera
  3. Citat
   "The genetic primers and probes used in RT-PCR tests to identify SARS-CoV-2 do not target anything specific."

   Radera
  4. Off-Guardian-artikeln prisas och kommenteras av självaste Dr. Cowan
   "[...] single best article written that has been written about covid-19."

   COVID 19 - EVIDENCE OF A GLOBAL FRAUD
   https://www.bitchute.com/video/nmkX6FOAYqg7/

   Radera
 17. Portuguese Court Rules PCR Tests “Unreliable” & Quarantines “Unlawful”
  https://off-guardian.org/2020/11/20/portuguese-court-rules-pcr-tests-unreliable-quarantines-unlawful/

  SvaraRadera
 18. Chefen på ett företag som tillverkar covid-tester, Dr. Roger Hodkinson, inspelad på ett Zoom-samtal:

  Maker of COVID-Tests Says Pandemic is Biggest Hoax Ever Perpetrated
  https://redpilluniversity.org/2020/11/21/maker-of-covid-tests-says-pandemic-is-biggest-hoax-ever-perpetrated/

  SvaraRadera
 19. Självaste FHM sällar sig till de som dissar PCR-testet. Sent ska syndaren vakna.

  Folkhälsomyndigheten backar – PCR-test kan inte avgöra om någon är smittsam
  https://nyadagbladet.se/inrikes/folkhalsomyndigheten-backar-pcr-test-kan-inte-avgora-om-nagon-ar-smittsam/

  SvaraRadera
 20. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 21. Då har vi gått hela varvet runt. WHO går ut och varnar för att PCR-testerna ger falska positiva.

  WHO (finally) admits PCR tests create false positives
  https://off-guardian.org/2020/12/18/who-finally-admits-pcr-tests-create-false-positives/

  SvaraRadera
 22. Off-Guardian drar slusatsen att minskningen i antal "fall" beror på de nya PCR-riktlinjerna från WHO, och visar den totala korrelationen i en graf. Hela 2020 års pandemi var alltså fejk.

  Coronavirus Fact-Check #10: Why “new cases” are plummeting.
  https://off-guardian.org/2021/02/26/coronavirus-fact-check-10-why-new-cases-are-plummeting/

  SvaraRadera
 23. So väntat, cykeltalet sänks när injektionerna har kommit igång. Detta medför per automatik lägre andel positiva testresultat.

  How the CDC is manipulating data to prop-up “vaccine effectiveness”
  https://off-guardian.org/2021/05/18/how-the-cdc-is-manipulating-data-to-prop-up-vaccine-effectiveness/

  SvaraRadera
 24. Uppfinnaren av PCR-tekniken (som coronavirustesterna felaktigt baseras på), blev han mördad strax innan kovidbluffen lanserades?

  The Mysterious Death of Dr. Fauci’s Most Notable Critic
  https://lbry.tv/@TruthPills:5/Kary-Mullis-The-Man:6

  SvaraRadera