söndag 10 juni 2018

Den mänskliga handgranaten

Elefanten i porslinsbutiken
Rivningskulan

The Donald är omkullkastare par excellence - precis vad han valdes för - och tycks mer och mer hitta fram till sin roll. Just nu har han gott momentum; lämnar loser-partyt i Kanada tidigt för att åka till Singapore för ett historiskt möte med Nordkoreas ledare, står ofläckad i ryssfarsen, bjuder in Ryssland till G7, träffar eventuellt Putin i Österrike, odlar omsorgsfullt fram Spygate, håller sig fortsatt ifrån klimathysterin, avskedar och anställer efter behag och tokhäcklar senaste decenniers handelsavtal, förment globalistskapade.

Men kan mannen som säger sig vilja lämna Syrien, som fått en hel värld att vara skeptiska till CNN och som är hatad av pk-människor och etablissemanget i hela västvärlden stå obehindrad i sin framfart? Hur många skulle inte diskret nicka sitt godkännande och dra suck av lättnad efter ett lönnmord på Trump? Hur många globalister och djupstatare kan man egentligen förolämpa ostraffat?

Den här bloggaren listar några kandidater för en motattack. Receptet är att Ryssland eller dess allierade gör något riktigt riktigt dumt, och det kastar allmänna förtroendekäppar i hjulen och medger vedergällning från NATO eller koalitionen. Det vill säga ur samma bok som kemattackerna i Syrien, Skripal-mysteriet, etc.

Han avslutar med att påminna om en handfull Trump-relaterade amerikanska presidenter som utsatts för mordförsök, misslyckade och lyckade. 


1 kommentar:

  1. Efter tvås års utredning har de inte en dammtuss på Trump. Mannen verkar nästan abnormt hederlig och klanderfri.

    SvaraRadera