onsdag 10 januari 2018

DNC är i spillror

Det Demokratiska partiet i USA (DNC) är totalt i diket. Den korrupt Hillary Clinton stal det demokratiska primärvalet från Bernie Sanders. Hon köpte DNC för att främja sin egen kampanj TROTS att det uttryckligen står i DNC's stadgar att organisationen ska vara opartisk. Läckan av John Podesta's email bevisar korruptionen.

Nu, mer än ett år efter valförlusten beskylls alla andra än Clinton för att ha konspirerat med Ryssland. Inte bara Trump, men även Jill Stein och Bernie Sanders.

Ryssland, med lägre BNP än Syd Korea. Deras budget för militären är 60 miljarder USD. USA's budget är 700 miljarder USD. Kongressen (republikaner och demokrater) godkände förra året en ökning av budgeten med 100 miljarder USD!

Det är enkelt att klaga på en okonventionell, udda och "knäpp" president, men när det inte finns någon agenda överhuvudtaget hos den demokratiska partiet förutom Ryssland, Ryssland, Ryssland!

Jimmy Dore är en av mina favoriter. Han ignorerar för det mesta problemet med den gigantiska skulden och hur den ska betalas av.

Emminent Youtube-klipp om demokraternas förfall.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar